CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel’den Çeltikçi halkına başsağlığı. Dün Çeltikçi Köyünü ziyaret eden Kemal Demirel, Cuma namazını burada kılıp Kan ailesine hem de Çeltikçi Ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
Demirel, önceki gün vefat eden çeltikçi Köyü Muhtarı Nihat Kan’ın ağabeyleri Vedat Kan ve Ahmet Kan’a, eşi Ayşe Kan’a ve kızları Yeşim ile Şeyma Kan’a başsağlığı dileklerini iletirken büyük hizmetleri ile anılacağının altını çizdi.
CHP Orhangazi İlçe Başkanı Osman Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çeltikçi Halkına ve Kan ailesine başsağlığı ziyaretine giden Kemal Demirel, Nihat Kan’ın vefatını büyük bir üzüntü içerisinde öğrendiğini belirterek Allah’tan rahmet ailense ve Çeltikçi halkına başsağlığı dilediğini belirtti. Nihat Kan’ın Çöp Deponi alanı kurulması aşamasında verdiği onurlu mücadelenin hala hafızalarda olduğunu belirten Demirel, kendisi ile birlikte Çeltikçi köyüne bu tesisin kurulmaması için verdikleri mücadeleyi anlattı. Eşi ile birlikte Çeltikçi köyüne geldiklerinde Muhtar Nihat Kan ve Çeltikçi Halkının kendilerini çok güzel bir şekilde karşılamalarının da hala hafızalarda olduğunu dile getiren Kemal Demirel, Nihat Kan’ı mücadelenin ismi olarak hatırlayacaklarını belirtti.
KAN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR:
Kan Ailesi ise CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Ağabeyleri Vedat ve Ahmet Kan, kardeşlerinin ömrü boyunca iyi ve güzel hizmetler yapmak için çalıştığını ve kendisinden sonra gelecek olan muhtarında aynı doğrultusunda köy sakinlerinin refahı için çalışacağına inandıklarını belirterek Demirel’e teşekkürlerini sundular.
YEŞİM VE ŞEYMA’NIN EĞİTİMLERİNE DESTEK:
Rahmetli Nihat Kan’ın küçük kızı Şeyma ve büyük kızı Yeşim’in eğitim durumları ile ilgili de bilgi alan CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, eğitimlerinde gereken desteği vereceğini ve yardımcı olacağının garantisini de vererek Babalarının kendilerine çok onurlu bir miras bıraktığını ve öyle bir babanın evlatları olmanın kendileri için en büyük miras olduğuna değindi.